Darmowa dostawa od 250 PLN

Mira Krem ze śluzem ślimaka dla mężczyzn 50g (P1)

Symbol: 5907480771015-1
Dostępność: Mało
54.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 798577477 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
16
  • Paczkomaty InPost 16
  • Kurier 20
Mira Krem ze śluzem ślimaka dla mężczyzn 50g (P1)
5907480771015
Krem ze śluzem ślimaka pełen jest bogactwa dla Twojej skóry:*nbspolej kokosowynbsp- zawiera cenne witaminy (B2, B6, C i E) oraz minerały (potas, żelazo, fosfor, wapń, magnez, jod). Ma właściwości nawilżające, zmiękczające, uelastyczniające. Szczególnie polecany dla cery suchej i dojrzałej. Dodatkowo znany jest z działania przeciwzapalnego i przeciwbakteryjnego. Stosowanie tego oleju daje efekt napiętej, delikatnej i miękkiej skóry*nbspglicerynanbsp- jest nośnikiem substancji aktywnych. Dzięki niej wszelkie substancje dostają się do najgłębszych warstw skóry. Gliceryna mocno nawilża, ujędrnia i poprawia wygląd skóry*nbspśluz ślimakanbsp- dzięki zawartości witamin (A, C i E) oraz kolagenu i elastyny głęboko nawilża i ujędrnia skórę. Polecany dla cery dojrzałej ponieważ spłyca zmarszczki i zapobiega powstawaniu nowych. Śluz ślimaka wspaniale regeneruje skórę. Niweluje stany zapalne, podrażnienia, wpływa dobrze na blizny i znamiona.nbspCzerp z mądrości natury i daj sobie codzienną dawkę luksusu. Twoja skóra podziękuje Ci za troskę pięknym i młodzieńczym wyglądem.Produkt przebadany dermatologicznie.nbspSposób użycia: Przed nałożeniem kremu dokładnie oczyśćnbsp skórę twarzy z wszelkich kosmetyków. Weź niewielką ilość kremu. Wcieraj krem od brody w kierunku czoła oraz od zewnętrznej strony twarzy do wewnątrz. Wklepując krem w wyjaśniony powyżej sposób, pobudzamy krążenie limfatyczne i zapobiegamy „opadaniu" skóry. Nakładaj krem opuszkami palców, możesz aplikować go punktowo, bezpośrednio na skórę twarzy lub rozetrzeć w palcach i później wmasować w twarz, szyję i dekolt.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: